Le Reiki

Reiki uitwisseling sessies

Reiki uitwisseling sessies zijn een kans om met elkaar te delen, om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en om Reiki te geven en te ontvangen!​

Reiki uitwisseling avonden zijn een kans om met ons te delen, om samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten, om Reiki te geven en te ontvangen !

 

 

 

De uitwisseling avonden zijn ook een gelegenheid om de praktijk te bespreken, te oefenen voor de nieuwe beoefenaars en vragen te beantwoorden.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers ontvangt de ontvanger Reiki van 2, 3 of 4 personen. Elke persoon die aan de avond deelneemt geeft Reiki, maar het is niet verplicht om Reiki te ontvangen. Gezien het aantal mensen die Reiki aan een ontvanger geven, kan de behandeling sterk toenemen in intensiteit, ik stel voor dat u het leeft om het te ervaren!

IK WIL DEELNEMEN AAN DE VOLGENDE REIKI UITWISSELING SESSIE.

気​

De uitwisseling avonden staan open voor iedereen die in de eerste graad en meer geïnitieerd werd, ongeacht de Master van wie ze geïnitieerd werden.

 

De avonden beginnen om 19u en de Reiki uitwisselingen beginnen om 19u15 tot 21u45. U kunt uw favoriete deken of kussen meenemen, u vindt er ook een aantal ter plaatse. Vergeet niet om comfortabele kleding en grote sokken te dragen!

 

 

 

 

Bevestig je deelname door een e-mail te sturen naar reiki@imaki.be

 

PAF: gratis, zonder verplichting, wat je correct vindt.

Bekijk de evenementen op de Facebook pagina​

FR | NL | EN