Le Reiki

Reiki opleiding - inwijding 2de graad

De 2e graad Reiki initiatietraining zal je voorzien van bijkomende "instrumenten": De eerste 3 Reiki symbolen die je verschillende en krachtigere behandelingsmogelijkheden bieden.​

De 2de graad van Reiki initiatie-training zult u voorzien van bijkomende "instrumenten": De eerste 3 Reiki symbolen die u in staat stellen om verschillende en krachtigere behandelingsmethoden te gebruiken.

 

Dit niveau, toegankelijk voor iedereen ingewijd op het eerste niveau, met dezelfde of een andere leraar, is nog een stap op de plaats die u in je leven aan Reiki en de voordelen ervan geeft.

 

 

 

Deze initiatie kan een katalysator zijn, een "versneller" voor uw persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. De tweede graad Reiki geeft een nieuwe kracht van energie, waardoor een dieper innerlijk werk mogelijk wordt.

Le Reiki

Le Reiki

Totale prijs: 220 eur inclusief alle belastingen voor particulieren, 260 eur voor zelfstandigen en bedrijven.

 

Dit omvat: dranken en snacks, een gedetailleerde syllabus en het Reiki 2 certificaat.

 

Het adres waar deze REIKI 2 workshop zal plaatsvinden: Mareydestraat, 35 à 1150 Woluwe-Saint-Pierre.

 

Voorzie een picknick, er is een oven en koelkast ter plaatse.

We werken in kleine groepen van maximaal zes personen. 

 

Uw inschrijving is alleen geldig na schriftelijke bevestiging (e-mail: reiki@imaki.be).

 

U kunt contant betalen op de dag van de opleiding (plan indien mogelijk het juiste bedrag).

 

Annuleren kan tot een week voor de initiatie, u moet  dan 10€ administratiekosten betalen. In geval van annulering binnen de week van de initiatie, zal 100% van het bedrag verschuldigd zijn. 

ZICH INSCHRIJVEN VOOR EEN REIKI 2de GRAAD OPLEIDING​

気​

* U ervaart twee inwijdingen, individueel met integratie van de symbolen.

 

* U ontvangt de eerste drie Reiki symbolen en hun mantra's.

 

* U leert waarvoor ze zijn, wanneer en hoe u ze moet gebruiken. Bijvoorbeeld: tijdens de zorg, meditaties, zorg op afstand, omgaan met situaties, het "schoonmaken" van een plek, omgaan met het verleden (tijd en ruimte bestaan niet voor Reiki Energie).

 

* U geeft uzelf een zorg, met behulp van de geleerde symbolen, want het is goed om goed voor uzelf te doen. In een sfeer van respect, openheid, zorgzaamheid en vertrouwelijkheid, zult u een behandeling geven en ontvangen, met behulp van de symbolen die u heeft geleerd.

* U oefent een diepe ontspanningstechniek die u in staat stelt om u te verankeren, u te verbinden aan de Universele Energie en uw "Magisch Lichtschild" op te bouwen om u te beschermen.

 

* U ontvangt een audio-CD met deze diepe ontspanning en elke drie minuten een uur Reiki-muziek met een bel om de drie minuten om de verandering van positie aan te kondigen.

 

* U beoefent een dynamische meditatie die u in staat stelt je te verankeren en je te verbinden aan de Universele Energie. Het kan echt nuttig zijn aan het begin van je Reiki sessie en in vele andere situaties in je privé en professionele leven.

 

* Aan het einde van de cursus bent u autonoom om voor uzelf en de anderen te zorgen, met de drie symbolen.

 

* U ontvangt een syllabus en een certificaat.

FR | NL | EN