EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN SESSIE​

Energiebehandeling energiedans (DDE) en

Etherische chirurgie.​

Het doel van deze behandeling is om vitale energie in balans te brengen en te stimuleren om de herstart van uw zelfgenezende processen te vergemakkelijken en zo uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid terug te krijgen.​

De energetische behandeling Energiedans (DDE) is een zorg waarvan de kennis en praktijk de afgelopen decennia door Meester Saint Germain werd overgedragen aan de Canadese Pierre Lessard.

 

 

 

 

 

Deze zorg integreert benaderingen van de zorg voor het fysieke lichaam, maar ook voor het emotionele en mentale lichaam. Het maakt gebruik van technieken die synchroon lopen met de huidige wetenschappelijke ontdekkingen en soms zelfs vooraf.

De behandeling vindt plaats op een comfortabele tafel. In het energiesysteem van de consulent worden verschillende precieze bewegingen met of zonder handcontact rond het lichaam uitgevoerd.

 

In deze behandeling gaat de beoefenaar een dialoog met alle dimensies van het zijn en de cellen van het lichaam vestigen.

 

 

 

 

 

 

Het is in een staat van onvoorwaardelijke liefde en hoge vibratie dat hij de behandeling aanbiedt met de bedoeling om de energie te stimuleren om de juiste beweging terug te krijgen. De behandeling nodigt de organen en systemen van het lichaam uit om naar hun optimale werkingsfrequentie terug te keren.

Afhankelijk van het type probleem dat wordt blootgelegd, zal de beoefenaar een combinatie van technieken kiezen die aangepast is om de lichamen de impulsen te geven om de consultent op de weg van de genezing te laten vorderen.

 

 

 

  

 De praktijk van deze behandeling zorgt voor algemene harmonisatie, heroriëntatie en specifieke actie op de gebieden van het lichaam die met gebruik van etherische chirurgie worden behandeld. Het combineert interventies op organen, weefsels en systemen van het etherische lichaam met cellulaire regeneratie. De actie op het etherische lichaam heeft een direct effect op het fysieke lichaam.

De behandeling  helpt voor:

 

-  Stimuleren van de vermogens van fysieke en psychologische zelfhelende eigenschappen

 

-  Verminderen van stress en angst

 

-  Vitaliteit herstellen

 

-  Het zenuwstelsel in evenwicht brengen

 

-  Het vrijmaken en herstellen van de natuureel energiebeweging

 

-  Ontspan je diep.

FR | NL | EN